Iiris

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, valmistunut Diakonia-ammattikorkeakoulusta 2010. Työurani olen tehnyt pääsääntöisesti psykiatrisessa hoitotyössä.

Syksyllä 2016 perustin yhdistyksen nimeltä Väylä ry. Väylä työllistää haastavasti työllistyneitä henkilöitä TESsin mukaisiin suhteisiin ja tarjoaa kotisiivouspalveluita. Lisäksi meillä on ollut toimintaa nuorten turvapaikanhakijoiden kanssa. Väylä tekee myös ilmaisia hyväntekeväisyyssiivouksia vähävaraisille espoolaisille perheille.Toimin Väylän toiminnanjohtajana, työntekijöiden lähiesimiehenä.

Kevään 2017 kuntavaaleissa minut valittiin Espoon varavaltuutetuksi ja sain luottamustehtävän varhaiskasvatusjaoston varapuheenjohtajana.

Sosialidemokratia on minulle keino taistella eriarvoistumista ja syrjintää vastaan, tasa-arvon ja reilumman yhteiskunnan puolesta.

Espoossa on tärkeää panostaa syystä tai toisesta haavoittuvassa asemassa olevien hyvinvointiin. Huolehditaan siitä ettei kukaan putoa palveluiden ulkopuolelle, eikä kenenkään elämä kurjistu kuntapoliittisten päätösten vuoksi! Yhteisön hyvinvointi on meidän kaikkien etu.

SDP:n ihanteena on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden. Meille demareille tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen, ympäristöongelmien poistaminen sekä sivistyksen vaaliminen. Teemat ovat pysyneet samoina jo vuosisadan ja ovat edelleen ajankohtaisia.

Minä haluan olla rakentamassa Espoota, jossa toteutuu SDP:n ihanne, hyvinvoivat ihmiset joilla on vapaus tehdä työtä, perustaa perhe ja jotka vastoinkäymisten osuessa kohdalla saavat oikea-aikaista ja oikean laatuista apua.